Disclaimer.

De informatie op deze website wordt door Actal Advocaten en fiscalisten met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. De informatie op deze website is louter informatief van aard en kan niet worden aangemerkt als een advies in een concreet geval. De informatie is zorgvuldig samengesteld. Niettemin is Actal Advocaten en fiscalisten niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van het gebruik van deze website. Actal Advocaten en fiscalisten is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van websites waarnaar verwezen wordt. Actal Advocaten en fiscalisten behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website te wijzigen zonder voorafgaande berichtgeving.

Deze website bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door Actal Advocaten en fiscalisten worden beheerd. Deze zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroep van Actal Advocaten en fiscalisten. Actal Advocaten en fiscalisten geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Alie informatie op deze site is onderhevig aan intellectuele eigendomsrechten van Actal Advocaten en fiscalisten. Het vervaardigen van koppelingen tussen deze website en andere internetsites is zonder uitdrukkelijke toestemming van Actal Advocaten en fiscalisten niet toegestaan. Berichten die u per e­mail aan Actal Advocaten en fiscalisten stuurt, kunnen door derden worden onderschept, misbruikt of gewijzigd. Actal Advocaten en fiscalisten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze hieruit voortvloeit.

Actal is een handelsnaam van Actal Advocaten en fiscalisten C.V. gevestigd te Roosendaal.
Uitsluitend Actal Advocaten en fiscalisten C.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 75472007, BTW nummer NL8602.95.291.B.01, geldt als opdrachtnemer.
Op haar diensten zijn de dienstverleningsvoorwaarden van toepassing, die gedeponeerd zijn bij het handelsregister van de KvK onder nummer 75472007.

De aanvraag is succesvol verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier.