Privé.

Uw belangen gaan verder dan alleen zakelijk. Ook privé wilt u alles in orde hebben. Uw vermogen moet beschermd zijn en het liefst fiscaal vriendelijk renderen. Ook uw inkomen voor later verdient de aandacht. In ieders leven worden een aantal belangrijke keuzes gemaakt: een relatie, kinderen werken in het buitenland of misschien wel emigreren. Voor al uw keuzes wilt u een goed advies.

Ook in privé wordt het belangrijker om uw rechten te beschermen in een wereld die steeds “juridischer” wordt. Onze medewerkers staan u bij in bezwaarprocedures, beroep bij de rechter of bij de verdediging tegen boetes en andere straffen.

Hierna vindt u enkele voorbeelden van wat Actal voor u kan betekenen.

Schenken, erven en estate planning
Alles wat stil zit, kan eenvoudig worden geraakt. Ook voor uw vermogen kan het belangrijk zijn om in beweging te blijven. Misschien wilt u al vermogen schenken aan een volgende generatie, een eigen goed doel opzetten of u wilt komen tot een zo vriendelijk mogelijke overgang van uw vermogen naar de volgende generaties? 

Bescherming van uw vermogen
Iedereen hoeft niet alles van u te weten. Natuurlijk voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld naar de overheid toe en in uw belastingaangiften. Maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen met enkele muisklikken maar moet kunnen zien wie u bent en wat u heeft. U heeft goede redenen om dit te willen voorkomen en u wilt advies hoe dit bereikt kan worden. 

Emigreren
De wereld houdt al lang niet meer op bij de landsgrenzen van Nederland, u onderneemt of werkt over de grens en uw kinderen studeren een jaar in het buitenland. Misschien komt het moment dat u zelf besluit dat u zich voor een langere periode in het buitenland wil gaan vestigen. U wilt graag weten wat de gevolgen daar van zijn, niet alleen voor Nederland maar ook hoe uw situatie gaat zijn in het land van aankomst. In de beantwoording van al deze vragen hebben wij zeer ruime ervaring. U kunt hierover al lezen bij onze landendesks. Wij bieden u graag advies op maat!

Bezwaar, beroep en procederen
Of u het niet eens bent met een belastingaanslag inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting of zelfs een naheffingsaanslag parkeerbelasting (parkeerboete), u zult de juiste juridische stappen moeten nemen om uw rechten te beschermen. Wij kunnen u bijstaan om uw probleem op te lossen als het kan of uw rechten te verdedigen als dat moet.

De aanvraag is succesvol verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier.