Ondernemen.

U wilt als ondernemer goed beginnen. Of het is tijd om uw onderneming een keer goed tegen het licht te houden. Wat uw situatie ook is of in welke fase uw onderneming zich ook bevindt, wij helpen u verder. U wilt een duidelijk verhaal op welke manier u het beste kunt ondernemen, en waarbij u zeker niet teveel geld betaald maar tegelijkertijd met een gerust hart bij de Belastingdienst aan tafel kunt zitten. De Nederlandse belastingwetten bieden namelijk vele mogelijkheden om ondernemen te bevorderen. Wij wijzen u op de mogelijkheden die de belastingwetgeving u biedt.

Herstructureren, fusies en splitsingen
U verandert, uw onderneming verandert en daarom moet soms uw bedrijfsstructuur ook veranderen. U krijgt dan niet alleen te maken met vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en/of overdrachtsbelasting maar ook met het vennootschapsrecht. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om fiscaal vriendelijk de juiste structuur voor uw onderneming tot stand te brengen.

Bedrijfsopvolging
Als ondernemer denkt u niet alleen aan vandaag, maar ook aan de toekomst. Nederland heeft heel ruime mogelijkheden om met weinig of zelfs geen belasting de onderneming over te dragen aan de volgende generatie. Wij kennen de ins-en-outs van de bedrijfsopvolgingsregelingen en kunnen u de weg wijzen naar een succesvolle overdracht aan de volgende generatie.

ANBI
Zelfs goede doelen moeten in de huidige tijd actief zijn om geld in te zamelen. Gelukkig heeft de overheid dit gezien en zijn er allerlei mogelijkheden voor ANBI’s om fiscaal vriendelijk of zelfs belastingvrij activiteiten te ontwikkelen ten bate van het goede doel. Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen dat alle mogelijkheden worden benut: hoe minder belasting hoeft te worden betaald, des te meer blijft er over voor het goede doel. Wij zijn graag van dienst om u mee te nemen in alle mogelijkheden.

Internationaal ondernemen
Binnen Europa zijn de grenzen open voor personen, goederen, diensten en kapitaal. Desondanks is ondernemen in het buitenland nog steeds niet altijd eenvoudig. Wij hebben ruime ervaring in ondernemen in het buitenland en helpen u graag op weg, of het nu gaat om het opzetten van een bijkantoor in België of een verplaatsing van de onderneming naar Spanje.
Kijkt u ook bij onze landendesks.

De aanvraag is succesvol verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier.